20 minutter og flad

Dag 1 i den egentlige slankekur. Tre dage overstået med nul sukker (okay det blev til lidt i den ketchup til lasagnen i går), nul Cola Light “no nothing” som amerikanerne ville sige.

Målet med de tre dage var dog ikke at tabe sig, målet er udelukkende at fjerne kroppens trang til de mange søder sager. Kroppen har også brug for sukker i en eller anden form, men den usunde livsstil jeg har ført, med masser af Cola Light, har fået kroppen ind i en dårlig cirkel, hvor den tror den har behov for meget mere end den egentlig har. Derfor har det været vand i stedet for Cola Light, mælk, kaffe osv. Det har betydet, og betyder også i dag, hovedpine som tegn på at kroppen er ved at vænne sig af med sukkertrangen, men det betyder også, at trangen til Cola er mere eller mindre forsvundet. Og bare det at gå på fjerde dag uden Cola eller andre former for sukkervand, er en sejr i sig selv.

Nu gælder det så selve slankekuren. De nærmere detaljer skal jeg nok spare jer for, dem kan I læse meget mere om på Naturlig Slankekurs hjemmeside, men det handler kort sagt om at få nogle sunde vaner. Derfor er det netop, at jeg er kommet hjem fra en 20 minutters gåtur, som første lille del i delprojektet der handler om at komme i form. Det kunne kombineres med at den yngste skulle have sig en lur, så det var ud i det friske vejr og gå en tur. Det er vigtigt tempoet holdes omkring de 5 km/t, derfor hentede jeg programmet RunKeeper der kan hjælpe mig med det.

Som I kan se herunder, så passede det som det skulle. Nu er det så planen, at jeg hver dag skal øge med fire minutter, for til sidst, på den 11. dag, at gå en time. Og jeg var faktisk flad. Skræmmende som det lyder. Ikke flad som i “skal ligge på sofaen resten af dagen” men som i “nu skal jeg lige sidde ned lidt” 🙂

Screenshot af RunKeeper fra dag 1
Resultatet af min gåtur på slankekurens første dag

2 Replies to “20 minutter og flad”

  1. Hej Martin.
    Jeg kan huske fra vores skoletid at du var skide god til fodbold, jeg spiller noget hygge bold hver lørdag inde i Odense og du er meget velkommen, vi er en 30-40 stykker der mødes hvis man har tid og normalt er der mellem 8 og 12 der møder op, aldersmæssigt svinger det fra ca 20 til 60 år og niveauet svinger ligeså fra nogle meget dygtige unge gutter til nogle knap så dygtige og let overvægtige, eller småfede om du vil, serie røv og nøgler spillere;)
    Eftersom jeg har haft brækket benet, pga fodbold, har jeg ikke spillet med i ca 6 mdr, men jeg regner med at kunne komme igang her i løbet af vinteren, giv mig en besked på facebook eller lignende hvis du er interesseret, kune sgu være helt hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig at du ikke er en robot *