Dag 2 – 23 dage tilbage

Så er det blevet dag nr. to i min egen lille challenge: 25 dage uden Cola og andre former for sodavand.

Indtil nu har det faktisk ikke været så slemt. En lille hovedpine er på vej, og en der var lige en død periode i går eftermiddags, hvor jeg normalt nok ville have grebet til en cola, men det ville ligesom være lidt af en falliterklæring at give op allerede på den første dag.

I dag lavede jeg en smoothie (blandede egentlig bare 117 forskellige frugter, lecithin, mælk, proteinpulver og olie sammen), og da det praktisk talt fyldte hele smoothie maskinen, var der også nok til at der kunne stå noget på køl som jeg har kunnet tage noget af i løbet af dagen.

Ellers er der indtil videre ikke røget andet end vand og mælk + smoothie ned sammen med den mere faste form af mad, og det er jeg sgu egentlig ret godt tilfreds med. Der kommer stadig fra tid til anden, så som nu hvor vi alle har været en tur i svømmebassinet på terassen, hvor man godt kunne drikke en cola, men det er ikke sådan at jeg er ved at gå ned på at mangle det.

Faktisk er det mere ovre i kategorien for “af en eller anden grund, forbinder jeg en cola med ekstra hygge og afslapning”. Det er blevet et form for fix-punkt, som jeg forestiller mig rygere og kaffedrikkere også har det lidt, at det er lige det der gør, at man på en eller anden underlig måde, lige slapper det af ekstra.

One Reply to “Dag 2 – 23 dage tilbage”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig at du ikke er en robot *