Følg mit vægttab


Okay, en graf er lidt kedelig i sig selv. Så for dem der gider at læse det, og ikke mindst for min egen skyld (mest), så vil jeg forsøge at skrive lidt, om selve forløbet. Det starter ikke i begyndelsen, men en måneds tid inde i forløbet. Mon ikke du overlever 😉

10. august 2014

Der er gået noget tid siden sidst, og jeg må da også indrømme, at det har været godt med ferie, men tilsvarende svært at holde kursen mod målet.

2,2 kg på over en måned, er normalt ikke imponerende, men jeg vælger at bevare fokus på, at der ryger kilo af, og at det har været en ferie, hvor der har været plads til is, slik og sodavand.

Især sidst i ferien, fik vi lidt tilbage i et gammel mønster, med en del sodavand og slik om aftenen.

Til gengæld kan vi så også være stolte af os selv, for da børnene begyndte i børnehave og SFO igen, kom vi tilbage på banen, og har nu i en uge, ikke rørt slik eller sodavand – på trods af en tur i Legoland, hvor børnene bl.a. fik is, og en hyggelig dag hos mine forældre, der også har noget cola og anden sodavand at lokke med.

5. juli 2014

Så røg der yderligere et kilo af. Ikke dårligt. Ugen var lidt blandet, og både tirsdag og onsdag, stod den på knapt så fornuftig mad og cola, til aftensmad. Ikke desto mindre dejligt, både at kunne nyde lidt andet mad, og samtidig smide et kilo mere.

For begge gange, er jeg bare gået tilbage til “det normale liv”, med fornuftige spisevaner, når vi kom hjem. Nå ja, måske lige med undtagelse af i mandags, hvor jeg for første gang i snart 1,5 måned, fik et par sandwiches fra slagteren. Men hey, der skal jo også leves lidt engang i mellem.

Og så bliver belønningen så meget desto større, når jeg i dag bare satsede på, at jeg var under 140 kg. og det så viser sig, at jeg røget 2 kg. ned på en uges tid. Virkeligt fedt!

28. juni 2014

Det var sgu lidt med blandede følelser, at jeg stillede mig på vægten i dag. Det startede forrygende, jeg tabte 1,8 kg på de første to dage og 4 kg. på de første 10 dage. Og sådan er det jo i starten, det ved man jo godt. Alligevel var det svært ikke at blive lidt ærgerligt over, at jeg derefter kun tabte 1,1 kg på 14 dage. Jeg forventede jo mere.

Men jeg kunne jo også godt sætte lidt fingre på, hvad der gjorde at jeg ikke havde tabt mere – og så kommer der faktisk en del stolthed ind i billedet også. For af to omgange, mellem den 5. juni og 18. juni, var vi i svigermors sommerhus.

Et fantastisk sted, i et fantastisk område, hvor jeg har brugt mange sommerferier i et andet sommerhus, og derfor kender rigtig godt og har mange skide gode minder fra, men der er en lille hage: Svigermors sommerhus, er IKKE skabt til at tabe sig. Der er simpelthen et helt skab, fyldt med slik.

Så alle de vaner, vi har været skide gode til at kyle ud derhjemme, slik om aftenen som den værste, ligger bare på lur i knolden, og forsøger at lokke en i fordærv 🙂 Og det lykkedes da også begge gange. Ikke vildt og voldsomt, men alligevel nok til at det altså gav et mindre vægttab. Men det er så også her, at jeg bliver meget stolt af mig selv.