Hvor hurtigt arbejder djævlen?

Gud skabte jorden på 7 dage… Gad vide hvor lang tid det tog at finde på cola? Man kunne også fristes til at spørge “Hvor hurtigt arbejder djævlen?” For det er da djævelsk hvor godt et produkt man faktisk har lavet. Ikke alene smager det afsindig godt (jo det gør!), det skaber også mere afhængighed og dermed trang til endnu mere cola. Det er jo en ren pengemaskine…

De første to dage uden det søde sukkervand (“Det søde koffein-/aspartamvand” lyder ikke helt så godt vel?), gik overraskende godt. Tredjedagen var anderledes slem. Hovedpine hele dagen stort set, hvor jeg kunne mærke at bare en cola formentlig ville få bugt med den lille djævel der sad og bankede på indersiden af mit hoved. Samtidig var det ufatteligt varmt, og mine forældres have var fyldt med underlige små fluer… Ja det var vel kort sagt en af de der dage…

Nu er det dag nr. 5, og der er stadig ikke røget nogen former for sodavand ned. Ja, vi er kommet så langt, at der end ikke vil være sodavand på bordet (eller i hjemmet), når sønnen skal fejres med familien på lørdag.

Der har naturligvis været trang til det søde vand undervejs, specielt med de her varme dage, men der er blevet kompenceret med lidt usundt undervejs, bl.a. i form af gode gammeldags vaffelis med kugler i går, på knægtens fødselsdag.

Alt i alt må jeg derfor erkende, at det er meget tilfredsstillende at der endnu ikke er gået ged i udfordringen og at jeg holder kursen. Mon ikke der kommer flere dage med flere fristelser, og så må jeg jo se, hvordan jeg kommer over dem. Jeg skal hele tiden lige huske mig selv på, at det faktisk ikke er en slankekur også, men kun en cola-/sodavandskur. Skal ikke have gang i for meget på en gang, så ender det hurtigt med at gå i ged.

One Reply to “Hvor hurtigt arbejder djævlen?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig at du ikke er en robot *