Lillebælt halvmarathon – hjælp mig med at hjælpe andre

Så skal der gang i min blog igen. Og denne gang bliver det alvor. I voldsom grad.

Nogle gange må man tage lidt mere drastiske metoder i brug, for at få opfyldt sine drømme. For det skal ikke være nogen hemmelighed, at når man som mig vejer alt for meget, så er noget af det man ønsker sig allermest at smide de mange ekstra kilo og får en normal kampvægt.

Og jeg har forsøgt mig en del gange efterhånden. Med diverse kure osv og alle med samme udfald: Tilbage til udgangspunktet efter nogle uger. Men nu bliver det anderledes.

“Ja ja, den har vi hørt før” vil jo nok være den oplagte tanke man får. “Hvorfor er det anderledes denne gang?” kunne man også fristes til at spørge.

Det gør det af flere årsager. Lige nu sidder jeg og skriver hovedopgave til mit studie. Den skriver jeg sammen med en god studiekollega, og i den forbindelse viste jeg hende et billede af mig da jeg får nogle år siden netop havde brugt et helt år på at smide 40 kilo sammen med min bedre halvdel.

Da jeg kiggede på billedet fik jeg igen lyst til at se sådan ud og kunne passe tøj i den størrelse, og jeg tænkte på alle de friheder man faktisk har når man er på sin normale vægt.

Samtidig vil tilfældet, at min kære svoger havde meldt sig til Lillebælt halvmarathon sammen med sit arbejde. Han er dygtig til mange ting, men han er ikke sportsfanatiker som jeg i bund og grund og jeg er, så jeg tænkte at det ikke kunne passe at han kunne og jeg ikke kunne 🙂 Så der havde jeg pludseligt masser af motivation og ved at sætte et mål der ikke er for langt ude i fremtiden ville et andet problem der typisk opstår, nemlig manglende tålmodighed, ikke så nemt blive en forhindring igen.

Så jeg tog en kig på tilmeldingssiden for Lillebælt halvmarathon, men kunne desværre se at alle billetter allerede var solgt. Heldigvis for mig, har arrangørerne i år startet et nyt projekt hvor 500 deltagere kan melde sig til og får startnummeret gratis, hvis man samtidig samler penge ind til et godt formål. Og da en af mulighederne var Julemærkehjemmene, var det som om brikkerne faldt på plads.

Så nu skal jeg bruge 25 uger, frem til den 4. maj, bruges på at smide rigtig mange kilo og træne op til halvmarathon. Og det gode er, at jeg begyndte mandag på at smide kiloene og jeg har allerede smidt 3 kg.

Som sagt skal jeg samle penge ind til Julemærkehjemmene. Det foregår på den måde, at jeg skal sælge såkaldte “aktier” (bare rolig, du køber ikke aktier i et eller andet falleret konkursbo 😉 ). Og der har jeg brug for jeres hjælp. Jeg skal samle minimum 1.000 kr. ind og derfor vil jeg bede om jeres hjælp. Man kan hjælpe mig ved at skrive til mig på halvmarathon@famhjort.dk så får du et kontonr du kan overføre penge til. Mindste beløb man kan donere er 100 kr.

Du kan også melde dig til mit nyhedsbrev, så vil jeg tage kontakt til dig.

Jeg håber naturligvis at der er rigtig mange der vil deltage og være med til at samle ind, dels så jeg kan nå mit mål, men i mindst lige så høj grad, så børn der har det svært med deres vægt, kan få noget hjælp og omsorg!

2 Replies to “Lillebælt halvmarathon – hjælp mig med at hjælpe andre”

  1. Hej Hjorten,

    lyder som et godt projeckt du har gang i. vil gerne donere men først til januar da de måneder er lidt hårde for økonomien 🙂

    mvh farmer

  2. Haha hey farmer, det lyder fedt. Smid dig på nyhedsbrevet hvis det er, så kommer der automatisk lidt påmindelser 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig at du ikke er en robot *